Episod pening

This is mama first entry.nak cite pasal episod pening,loya yang melanda diriku ini.



Huhuhuhuh...episodnya bermula hari ni,mama ingat mama akan cool macam masa peknenkan hayyan dulu .tapi nampaknyer this time will be more challenging.how sad...tapi best gak bile jd camni x lalu makan boleh kurus sikit.ihiksss.



Skang pun tgh loya 2 macam nak muntah depan desktop ni.eeee....uwekkkkk!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

misflowerpot said...

wah!!
cepat ko mengembangkan family
bagus2!!
tahniah!!
hehehhhe

Naddiea said...

ihiksss...cepat x cepat la ...tapi kira cepat la sbb tahun yg sama 2 kali conceive.hehehee..anak bujang dah beso wehhh..

anamiraa said...

nadia,
congrates. enjoy your pregnancy ok!! ;-))

mimielola said...

nad (aku ni suka2 pendekkan nama org),
dah brp bulan?

Naddiea said...

mimielola,

baru lagi conceive.lom masuk 2 bulan pun.dlm 6 weeks gitu.bulan 5 ritu nadia miscarriege.ni kire 3rd peknency la ni.hopefully kali ni selamat la hendaknyer..amin.

Nur said...

Hi nadia,take care ya!jgn wat keje berat2, suruh DH urut2 he he

Naddiea said...

sis ana - tq sis.i'll definitely enjoy my pregnancy this time.Hopefully dapat gurl plak kali ni.amin..

nur - since dh confirm pregnant,nadia mmg terus x angkat berat n pity sgt kat hayyan sbb dia pun nadia x berani nak dukung.berat wehh..boleh patah pinggang kalo dukung dia selalu.