Jalan2 pergi Ipoh

Last weekend pi jalan-jalan ke Ipoh sebab nk pi open house umah kawan abi aka Tuan Hakim.Best la pi open house tu sbb banyak food tp yg sedihnyer mama cume dapat makan satu menu sbb Harraz dh mengamuk2 tak tentu pasal.waaaa....mama sudah naik tensen so cepat2 suh abi check in hotel dekat2 situ jugak.

Lepas check in ,abi n Hayyan patah balik ke open house td utk sambung balik small reunion budak skolah abi.mama n Harraz plak dok melangut kat bilik sambil tengok tv.rupenyer si kecik Harraz nak nenen dgn selesa plus baring2 sambil menghirup angin aircond.hahahah...lepas nenen bukannye nak tido tp dia layan tengok tv la pulak.So mama pun snap la gambar2 Harraz tgh melayan tv.tah citer apa mama x pasti.Citer bawang putih bawang merah ke apa tah.



Dalam pada dok melayan tv tu sempat lagi pandang kamera.hihihiih....


Ini pics masa dalam keta.FYI,gambar abi,gambar mama & Harraz ,abang Hayyan yg snap.Skrg ni dia tgh kemaruk nak amik gambar.Konon2 terer la tu.tp outcomes not baddd..Cayalah Hayyan!!


This is where we stay...Heritage Hotel,Ipoh.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

aiyine said...

harrazz bile mau senyummm..?huhuhu

Diamilikku said...

hang tak jadi pi perlis ka deepavali hari tuh?

Naddiea said...

maksu einn,harraz senyum mahal laaaa....plus he is a shy boy..musti kene bayar dulu baru leh senyum.ekekekkekke...

sone,aku x jadi pi sbb besh fren apai wat opn hse aka school reunion kat ipoh. kebetulan parent aku pun x turun so x dpt la balik perlis.