Kids @ IKEA


Hayyan yang suker main-main.Ready untuk di letakkan atas conveyer.Jenuh mama suruh duduk diam2.Ini la aksi paling diam2 dia bole buat.


Muke orang kene marah ngan abi.ehheehhe...


Tengok apa Hayyan tengah buat sambil abi dok mengira duit.hihiihi...



The smiling Harraz.Adik duduk dlm troli,stroller pun sama.Orang pandang dua tiga kali sbb heran IKEA ada ker jual stroller.Sbb stroller kami lipat konon2 mcm beli stroller.padahal banyak sgt troli nk tolak tu yang stroller masuk troli.


Adik Harraz tido nyenyak sbb penat sgt shopping.hihi..masa ni mama,abi and hayyan boleh makan dengan aman damai.


The peacefull Hayyan sambil pegang flag Sweden.Dia panggil flag ni flag askar.tak tau kenapa.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 comments:

Diamilikku said...

beb..
hayyan macam muka anak mat salleh ahhh..cute n comel jer...

Naddiea said...

Sone,dia mmg muke cam ala2 mat salleh sket.x tau mai kot mana.hehhe..aku rasa sebab aku suker makan western food masa peknen Hayyan kot.

aiyine said...

ish2..comeynye ank sedare saye.cpt blk.kite gi swimming pool!

Naddiea said...

hehehe..sabar okay.esok insyaallah sampai.kiter bawak balik tent skali.besh besh!

lin said...

syokknye shopping kat ikea..huhu..acara memenuhkan rumah ke ni?..hihi

Naddiea said...

lin,lebey kurang la sbb barang banyak kat umah tu nk kene sorok masuk lemari.kalo x sakit mate sehhh..

Weed and Bandages said...

selamat menjadi parents yang penuh dengan nilai nilai murni.

happy new year.

:D

Naddiea said...

Weed and Bandages - TQ