Yeay...Harraz dah boleh berdiri dan nak mula berjalan.


Tengokla budak kecik umur 7 bulan ni.ada hati nak berjalan dah.x sabar2 dh tu agaknyer nk main kejar2 ngan abang Hayyan.Mama and abi notice Harraz ni mmg cepat betul development nyer.x macam Hayyan.Hayyan boleh berjalan umur 1 tahun.Mama rasa Harraz akan boleh berjalan dlm umur 8-9 bulan kot.Insyaallah...

Harraz ni badan dia kecik n kurus mungkin sebab tu badan dia ringan n cepat mudah berdiri dan sekarang dh pandai meniti dinding.Konon2 bole jalan la tu.

Member sekarang ni kalo berdiri mesti lepas sebelah tangan.Pastu menjadi kemestian mama utk standby kat belakang dia kot2 member terjatuh kebelakang.Oiiih bahaya tuuu...



Ini pic masa Harraz sudah hijacked tv kat umah.member merangkak ke depan tv n pastu berdiri dengan hati2 .pastu tanpa berlengah lagi dia ketuk2 plak screen tv tu.Hah..bagus2 sbb kalo nanti tv tu terjerumus kebelakang n pecah mama boleh mintak abi beli plasma tv plak n pasang kat dinding.heheeheh..so anak2 x leh nk usik2 tv lagi dah.

nota kaki...tolong ignore rumahku yang tidak seberapa cantek itew n keadaan ruang legar yang berselerak.Sekian...Terima Kasih..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

MariaFaizal said...

Oh baby Harraz. Very rajin practise nih..Nanti mama mesti 'fit'sbb kejar Harraz dah boleh jalan & berlari.

Be ready Naddiea... :)

And, congratulations baby Harraz.Muahhhs to the handsome & hard working Harraz!

Naddiea said...

Kak maria,begitu la harapan mama Harraz nih.mama bergantung harap pada kelasakan harraz untuk kembali kurus.hihihihi...

aiyine said...

wah2.x dan skjap maksu ain blk da bleh berdiri.hish2

fham5579 said...

x selerak pun aih umah hg pap..ok ja

Mrs SM said...

sat ja ank hang 7 bln dh no... cepat betoi masa berlalu...

Diamilikku said...

oowhhh naddd...
aku sangat jeles okay..alesha pun duk berdiri takut2 lagi..
tapi takpa..sebab hang jeles anak aku badan mbam2 kan...muahahahhahaha...fair n square...(Jahat kan aku)

Naddiea said...

aiyine - itu ler..kalo maksu ain jadi bibik budak 2 owang ni mesti best sbb leh tgk development sorang2 yang amat memenatkan mama n abi.

hanim - itu belah2 yang nampak.yang hang x nampak??adehhhh....penin2.

Sue - sat saja kan??aku lagi laaa terkejut.besaq dah anak aku.nk berjalan dah.iskkk..iskk...kena beranak sorang lagi neh.hihihih...

sone - betoi2..kita sama2 jeles each other.anak hang tembam tp x leh berdiri lagi.anak aku kuruih tp dh boleh berdiri.okay la tu kan...