Harraz with his BFF..

Salam..

Lamanya x update blog..almost 2 weeks.kawan2 lain entry berduyun2 tp blog mama ni sampai dh naik kelabu rasanya.Sebab tu la kot org pun boring nk baca.hahaha..takpa la.apa2 pun meh ler kita layan pics Harraz dgn best fren forever dia tu.BFF Harraz ni x de nama nama.Kitorang panggil cat je.maklum je BFF dia ni mmg cat pun.hehe..
Asalnya maskot sukan ni (sukan apa tah dh lupa) hak milik Hayyan masa dia masuk spital last 2 years.Untie Jan bagi sbb dia dpt free dr kawan dia yg wakil sukan lompat tinggi wakil Malaysia.lupe pulak nama atlit tu..sori la ekk dik non.Tapi skrg tetiba maskot kucing ni dh jadi macam harta karun si Harraz pulak.Kadang2 gaduh jugak sbb berebut kucing sekor ni.siap geget2 lagi tu.ish..ish..

Favourite pakcik sorang ni bila main ngan cat ni ialah dia suka check temp cat kot2 cat demam.Siap letak belakang tapak tangan kat dahi cat utk check demam etc.Pastu datang kat mama n abi siap report "mama,cat emam!".kadang2 mama layankan aje..kadang2 mama gelak je tgk perangai "Doctor Wanna Be" dia tu.Dah..dah..meh kita tgk pics aje la...saya sudah tidak larat.Sekian...

Nampak x termometer celah ketiak cat tu???


Kanak2 sorang ni mmg suka bergerak2 masa amik gambar.Pic cat dlm wad ni.hehe..

Siap check dada cat lagi tu..

tak puas hati dgn temp cat.dia check lagi sekali.

Ngeh..ngeh...sengih jek.Ni masa sebelum potong rambut.Skrg rambut Harraz dh pendek.Hilang dh rambut manje dia tu.Tp skrg ada rambut tomel pulak.Wait for next entry..(kalo ada yg tunggu la pun..hehe..)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 comments:

d u r a said...

mamang nampak dah harraz ni doctor-to-be.insyaallah..

Rozniza Ali said...

cute jer....
time ni pon nk manja lebih2 sok dh de adik, dh kurang perhatian 1%...

ietafakyra said...

aallolololololoo tomeinya! kiut miut senyum dia. anak2 kalo berani main dokter2 tk susah mkn ubat., yer ker weh ckp2 org nih?

Diamilikku said...

aku baru nak kata panjangnya rambut harraz...mcm rock star..sekali hang dah buat ending rambut baru next entry...oehh nampak sangat aku dah plan nak komen apa sebelum sampai ending sesebuah entry kannn....hahahahahha...

nadd take care of your pregnancy k....

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

mmg la rambut harraz panjang benor..lg panjang dan lebat dr irsa. lepas ni cat tu bg adik dia main pulak.

Naddiea said...

dura,hopefully jadi doctor la esok2.senang mama abi nk mintak ubat.

niza,harap2 mama ni x kuranglah perhatian kat abang2 dua org tu.kalo x kesian anak2 ku itew..

ieta,emm nk kata takut makan ubt x de la pulak.tp malas makan ubat ye.haha..

sone,mcm rock star kan??hehe..ingat nk simpan rambut dia mcm Faizak Tahir sekali x jadi la.kang org panggil Harraz kakak pengsan pulak aku.hihi..

eza,cat tu nak bagi adik?rasa2 dak kot.pakcik ni sayang sungguh ngan cat sekoq tu.tp tak tau la esok2 bila adik dh keluaq kot2 dia nak bagi.let us wait n see lah..

DrSam said...

memang ada ciri-ciri medical doctor Harraz ni. Insyaallah semoga tercapai cita-cinta bila besar nanti.

Naddiea said...

Insyaallah doc..