Harraz dah pandai meniarap..Yeay!



Weekend baru ni kami sekuarge balik ke batu gajah.balik berpuasa di umah opah n tok anak2 ku.memandangkan tahun ni kami sekuarge akan beraya di kuala trg so kami balik sekejap ke batu gajah.
Dapat la berbuka 2 kali ngan mak n abah walaupun balik hari sabtu n hr ahad plak lepas berbuka terus balik kl.masa kat umah opah,Harraz tiba2 dgn jayanyer meniarapkan dirinya.Masa tu mama baca paper sambil baring2 atas katil ngan Harraz.tiba2 mama rasa ada sesuatu yg menyondol2 bahu kanan mama.Mula2 mama agak curiga sbb tak kan la harraz dh boleh meniarap.tapi bile mama tgk rupenyer si kecik Harraz kat sebelah nk meniarap tp x lepas sbb badan mama sudah block.

aiseh kesian anak ku itew.mama pun cepat2 bangun n bagi kata semangat kat Harraz utk terus mencoba.ewah..plus mama terjerit2 memangil abi utk tgk momen yg sgt berharga itew.malangnyer mama yg over excited ni telah lambat mengambil gambar sbb Harraz dh menangis2 x puas hati sbb sebelah tangan tersepit di bawah badan.Cepat2 mama angkat Harraz sbb takut dia lemas.Nak tergelak bile dgr Harraz menangis gaya org x puas hati.Emmm..macam paham2 je anak mama ni.


Semalam kat umah,harraz ulang benda yg sama sambil menyonyot puting Poohnya itew.sambil melayan blues agaknya.Kepala sikit pun x angkat.Baring2 sambil menerap best jugak kan.Last2 mama kesian terus mama angkat n baring mcm biasa.

Ohh lupa,Harraz sekarang pun dh pandai senyum n gelak2.Pandai plak wat muke cheecky.Tp sayang pic x amik.Lenkali mama kene kurangkan excited n amik gambaq banyak2.heheehe...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

aiyine said...

tahniah kepade harraz. nnti maksu ain kasi duit raye.=p

Diamilikku said...

wah tahniah tahniahh..
cepat sungguh harraz...
alesha pun 4 mths plus baru boleh..

Naddiea said...

hehhee...time kacih.

maksu ain,duit raya diharap berwarne merah dan sewaktu dengan nyer.duit warne biru n bersaiz kecil tidak diterima.hahahaa...

untie sone,harraz skrg tengah mencuba jaya n alhamdulillah berjaya.tp belum angkat kepala lagi.kira2nya baru 70% meniarap.hehehe...