@ KAYA Koptiam,Restoran Jejantas,Sungai Buluh...

Last Saturday before we heading to Batu Gajah ( PIL house) we stop at Restoran Jejantas Sungai Buluh to had our breakfast.


This is Hayyan with his so called Sunglass with Visor before we start our journey


This is one of our favourite place to eat whenever we stop by this place.Since we have to ban all the fast food restaurants so this is one of the best choice.





Kids patiently waiting for their chicken porridge.No pics taken for the food because we were soo starving and no time to take any pictures.hehehhhee...



Outside the kopitiam with our shy shy cat toddler model of the yearrr...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 comments:

MariaFaizal said...

Awww..Hayyan & Harraz so handsome. My son Adam oso always does that Power Rangers or Ultraman style when posing for camera (the last pix :)..

Dulu masa kita kecik2, apa ya yg influence kita punya style? Akak dah x ingat. Naddiea ingat tak? hehehe (Nad kan way younger than akak, so I'm counting on u, he he he)

Have a good day!

Naddiea said...

HEhehe...kak maria,nadia x perasan pun yang style power rangers tu.heheheh..emm style saya masa kecik2 x ingat la kak tp masa sekolah menengah dulu nadia pernah influence ngan kawan2 yang suker buat bunyi bile bercakap.sampai kat umah cakap ngan parent n siblings pun terikut2.last2 kene marah ngan abah terus stop style percakapn tu.insaf betul rasanyer bile kene sound.hihiih..

aramis2177 said...

shepah....
hensem noo mamat yg pakai sunglass tuh....jenuh laa sok2 mak dia bila dah besaq...jenuh laa nak kepung...hehehee.......
eeeii..sedapnyaa makan roti & sekaya..sini tarak sekaya..........huhuhuhuh

TiNiE said...

pergh cam bes jer nengok milo ais tu..si harraz cute nyer dgn pala botak dia..menten cooolll jer...

Naddiea said...

kak farah,mamat pakai spek tu pemalu sgt.jangan la org yg x kenai dia tegur2 usik,siap la dia bantai teriak.manje sungguh.
kak farah,awat x bawak bekal sekaya banyak pi balik sana.kesian la pulak.mesti akak teringin kan.

kak tini,nampak sedapkan ayaq milo tu.ditambah pulak dengan pengcahayaan yang menarik gitew.padahal rasanye sama je kat umah.hahahah..
kak tinie,budak botak tu memanag maintain cool..tah ikut sapa la gamaknyer.

liyana said...

hehehheh.....cptnye dieorg beso...handsomeeeenyee

Diamilikku said...

hayyan sangat hensem....
harraz sangat macho...(boleh dak budak kecik aku kata macho??)

Naddiea said...

untie yna,mesti la dah besar sebab untie dh lama x tengok derang.hihihii...

sone,sebab anak aku tu muke macho so kira boleh la panggil baby macho.huahuahua..