My new club...Da 30's!! yadayada..

Yeay..today is my birthday.I'm already 30 okay.yup!!welcome the 30's club.I'm truly happy because i getting wiser but older by numbers.Me always young at heart.hihii..kadang2 perasan muda remaja pun ada.hahahah....perasaaaaan sungguh.sungguh tidak malu.

Pic kat bawah ni my besday suprise done by my dearly chenta sayang muahs muahs Cik Suami i pada tahun 2007.terharu and terkesima mama sekejap.hiihih...Suprise sungguh masa itew.hahaha...memang x jangka sebab cik suami kite bukan romantik orgnyer.opss sori ye abi if u read this.The besday celebration was done @ Bora Ombak,Ampang.Kalau ku tahu nk makan nk situ sah2 dah melaram ala2 besday gurl.kakakaka...Malangnya mama sangat selekeh n berlemoih nampaknyer.Nota kaki:Di maafkan sebab mama berpuasa hari itu.Disuruh abi utk berbuka ala kadar sahaja.Kome bayangkan ajela betapa letihnyer teman.( ehh bila masa aku jadi org perak neh??) Heran heran..







Masa celebration tu mama baru je lepas habis berpantang( saya keguguran anak ke2).Lepas tu pulak mama ganti puasa di hari lahir ku.Sebab tu la muka letih semacam jek.Plus body yang x baper nk fit betul..sedey la apa la.Emm mungkin sebab tu my hubby buat suprise nak bagi mama happy kot.Apa2 mmg sgt happy masa itu.

Ohh besday tahun lepas pulak x celebrate beriya-iya sebab dalam pantang bersalinkan Harraz.Kiranya tahun lepas Harraz ialah besday present mama.My precious #2 after Hayyan.

Tahun ni x tau la apa suprise nak dapat from my muahs muahs hubby.Ade ke suprise b???hihih..buleh pulak tanya kat sini.Uishh umur dh 30 ..sila behave yer mama.

Cerita pasal besday mama masa 2007 ada dlm fotopages.Sila ke sana kalo rajin.hiihi...


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 comments:

MariaFaizal said...

Happy Birthday dik!!!
Welcome to da CLUB (30's) he he.. but you're always be much younger than me :(

Naddiea said...

Kak Maria,thanks a bunch sis!!eventho i'm much younger than you but still we are in da same ship.heheheheh...

take care sis!

Baby Lyana said...

Happy Birthday!

Welcome to the club.. We still young...alwayssss

Naddiea said...

Kak shaf,it was soooooooooo true!!

JALAN REBUNG said...

selamat datang ke kelab ni ....saya dah agak lama jugak jadi ahli kat sini ..hehehe

lily azliyana @ mama zara said...

Happy Bday kak Naddiea..(hee..br tau umur so br nak panggil akak..boleh kan). smoga brtmbah rezki, brtambah heppi, sihat selalu dll yek..Sweet 30!!

Mrs SM said...

hepi birthday.. welcome 2 the club.. ak dh 3 bln berlalu... hahhahah

Diamilikku said...

owhhh...aku belum mahu join itu kelab..tunggu ya bulan 11...sekarang aku mahu enjoy saat2 manis usia 20-an...hahahhahahahahha....

weh.....rindu kat hang..take care

DrSam said...

Happy belated birthday. Semoga bahagia bersama keluarga tercinta dan senyum sokmo!

Naddiea said...

Tq u olss...

Semoga u olsss juga happy disamping keluarga juga...sihat walafiat..umur panjang..murah rezeki..ameen.