Celebrate birthday Hayyan @ K.Trg

Baru2 ni masa CNY kami sekeluarga balik Trg.cuti lama lebih seminggu.mengantikan cuti yg dh tertangguh banyak kali.Alang2 balik terus celebrate besday Hayyan yang sebenarnye dh 2 minggu berlalu.Masa hari kejadian Tok buat Mee Kari utk makan2.Jemput saudara mara je.itupun rumah dh macam nk pecah dengan birthday boy dok main kejar dlm rumah dgn sepupu dia.

Semua ni gambar2 yg diamik masa hari tersebut.Mama adalah sangat x larat nak cerita panjang.Bak kata kawan opis,Nadia dh berjalan macam org dh nak beranak.sangat selow okeh.Rasanya ini lah penangan mengandung di kala usia dh menjengah thirties.huhuhu...

Kek birthday boy

Birthday boy yang tengah sibuk main game sampai x kisah dh nk makan n potong kek

Mama yang makin mbam mbam ngan Harraz yang comot

kek dh senget benget sebab kena cuit ngan birthday boy.

Da families


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

SYAbAR said...

Happy Belated Birthday Hayyan.... Moga jadi anak yang cemerlang dunia-akhirat. Nadd, senang bersalin nanti kau sbb rajin selalu....

ietafakyra said...

uiiisshhh yg ni kah menantu aku? hahahaa...ooppss! smpai tk kenai nih, cemana la haiii.. epi besday la yer big boy! nadd, sihat ka kamu? puaaiihh la dpt balik kmpung n mkn segala yer. rest well n tcare beb.

Naddiea said...

kak min,tq kak for the wishes..kak,apa yg rajin nye..

ieta,awat x cam muka anak aku??makin ensemkah atau makin comot??hihihi..aku ok..makin berat n x larat.makan macam2.mmg lepas la teringin aku tu.alhamdulillah...

Dj Epoi said...

Salam Nad

Birthday Hayyan sama bulan ngn anak gua si Sponge Bob
Kek ponk serupa siut!!
Kek Ben 10

Take Care Nad.... Salam sama Hubby

Naddiea said...

Bro,tq..birthday Hayyan 30hb Jan aritu.ni celebrate lewat sket ssb nk celebrate kat kampung.Owhh kek sama yer..hihhi..kebetulan pulak.

Naddiea said...
This comment has been removed by the author.
AZALINA ABDU RAHAMAN said...

x la bambam sgt muka hang time ni..ok2 lagi.cun apa..big boy hayyan ni makin nakai la nnti. camna la hang nak handle anak2 bila dah bertiga nnti..

Naddiea said...

eza,hang tgk bahagian yg x tembam.hahah...perut dh nampak besar ni.mcm org dh 6 bulan gitew.padahal baru 5 bulan.Hayyan makin nakai bila main ngan Harraz.kalo keluar baby maybe ok kot.Harraz la x tau cemana lagi.huhuhu..

Diamilikku said...

aku merasakan hang mengandung baby boy lagi la nad...hehehhehehe....jgn marah aaaaa