My all times favourite activity..

Aktivity paling mama suka buat bila waktu free..dengan gambar2 paling mama suka...actually banyak lagi pics yg buleh dibuat scrap ni tapi semuanya berselerak merata2.emm...kene audit balik folder2 yg ada.

Kepada sesiapa yg suka buat scrapbooking camni meh la kita share info yer..sharing is caring la kan..FYI,mama guna scrapblog builder utk buat layout kat bawah ni.


 

Pic yg paling mama suka...klasik!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

Rozniza Ali said...

nak jugak....

mana nk dpt template tu...

Naddiea said...

niza,masuk www.scrapblog.com .tp ada layout/theme yg kene beli tau.tp yg free pun ada.cubala..

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

aku pun suka tapi x dak masa nak kelebet benda2 ni. comey noh. aku suka kalau adik2 tlg buatkan kat aku..hehe

Muhammad Adam Rayyan said...

wah, adam like dis so machhh!!
nak gi try lah...

Diamilikku said...

aku pun suka nadd..tapi aku takdak masa...huhuhuu...ingat nak buat jugak la...hadiah birthday untuk mizan minggu depan..huhuhu..kena cari masa nih

Naddiea said...

eza,senang sgt weh..x payah dok mengadap berejam2 pun..aku buat pun sambil2 jaa..

adam,bestkan!!kepada daddy/mummy adam sila cuba buat scrapbooking utk adam.u must be crazy for this.sgt cute n comel giler.

sone,insyaallah ada masa.jgn stress out sgt.satgi sakit.aku la ni malas nk pikiaq reja sgt.padahal mcm2 dok menunggu.MQA segala bagai.buat scrap ni relaks sket.nti try okeh..

Mrs SM said...

aku suka bt benda alah ni.. setiap kli aku buat ak siap p cuci kedai lg... hehehehe