Eid Mubarak to everyone..


Selamat Hari Aidilfitri untuk semua kawan2 blogger n families..

Mood nak ber"blog" x berapa nk sampai lagi sbb masih beraya walaupun dh masuk kerja.Apa2 pun nk mintak maaf kat semua kalo ada terkasar bahasa n menyinggung jiwa.Harap dimaafkan segala kekhilafan.Semoga kita akan bertemu lagi dengan Ramadhan yang dirindui dan Syawal yang mulia ditahun2 seterusnya..ameen..

Akan update blog dgn cerita raya nanti..till then Selamat Berumah Terbuka,makan banyak takpa tapi berpada2...salam..


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

Sue a.k.a Mrs SM said...

SELAMAT HR RAYA JG DR AKU SEKELURAGA.....

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

selamat hari raya juga dari aku. mesti best kan tahun ni adanya flower H...aku tau hang mesti excited kan.

Naddiea said...

Sue,kalo hampa dapat turun kl mesti lagi meriah.tapi takpa la kalo aku pi aloq staq akan ku contact kawan2 kat sana.

Eza,excited tu dh semestinya.tapi taun ni Hasya x dpt pakai baju kurung.agak sedih disitu.tapi dpt pakai gaun pun dh okay.alhamdulillah..

DrSam said...

Eid mubarak buat Naddiea sekeluarga. maaf jika ada terkasar dan tersinggung selama ini.

p/s: memang sah...memang sah kelibat di airport hari tu. tapi nape le tak tegur...miss duit raya :)

Naddiea said...

Doc,dok tegur sebab takut saloh org.sokmo gitu.mcm kenal bile tegur mula la salah org.sbb tu mlm tu takut nk tegur nanti kang malu.hehehe....duit raya collect nanti buleh ke??haha..

Naddiea said...
This comment has been removed by the author.