Entry ke-80 ...Sepetang di Taman Metropolitan ,Kepong

Hari Ahad lepas kami sekeluarga jalan2 dekat Taman Metropolitan Kepong.Sapa2 yang tinggal kat area Selayang,Gombak etc tau la tempat ni.Kat sini sangat popular dengan orang main layang2.Kalo waktu petang dlm pukul 4 tu dah ramai orang main layang2.Layang2 pulak dijual ditepi2 jalan.Banyak sangat.Dari sekecik2 layang sampai la sebesar2 layang.



Tapi hari ahad baru2 ni kami x main layang2 pun sebab abi dah bawak basikal Hayyan.So no layang2 for that day.Padahal masa tu Hayyan dah merengek2 nak layang2 batman yg sikit punyer besar tu.hahhaa...jenuh la nk pasang.

Apa2 pun petang tu best sbb ada mini konsert percuma.tak tau saper organize tp abang pengacara tu ialah Hezri ( from RTM).Masa kami sampai penyanyi Aiman tengah menyanyi.sedap jugak suara dia ni tp kesian dia sebab mama x kenal dia la.hihihhi...

Lepas tu kumpulan Akasia dr Gangstarz plak perform.Okayla...not baddd.x de la macam makcik2 sgt sbb dlm program gangstrz aritu derang kene kutuk mcm makcik2.Yang kelakarnyer masa Aiman nyanyi x de sape yang dok depan stage tp bile time Akasia nyanyi ammoih penuh depan stage tu.Orang lelaki sesajer yerh..nampak sangat teruja deme tuh.

Lepas makan ais krim lebih kurang pukul 7 kami pun chow..masa tu pakat2 semua nk balik jdnyer jem la sekejap.Itu je aktiviti weekend lepas.Weekend depan??insyaallah akan ada entry yang lagi besh..tunggguuuuu!

Pics Taken on dat day.

Harraz yang makin lasak


Harraz skrg pandai senyum senget


Pura2 jatuh..tahahapaaapa la Hayyan neh


Pakai topi Hayyan yang besar dr kepala Harraz.sian adik..


Sunyummmmm.....


Excited terlebih sampai nak langgar2 orang.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

14 comments:

TiNiE said...

alalala tomeynyer dia senyum senget centu. kiss kiss to hayyan n harraz..suka la depa dpt wat outdoor xtvt kan...

Dj Epoi said...

Best aaaaaaaaaaahhhh santai2 ngn FAMILY hehehehe

Sempoi!!!!!!!

Naddiea said...

kak tinie,sekali sekala nk gak pi buat outdoor aktiviti.ni asik2 pi shopping mall saja.anak2 pun dok membesaq dlm shopping mall aja la.

bro dj,kadang2 je pun pi sini.parking susah sgt sampai give up rasanya.bro biasa mai sini dak?

fham5579 said...

tingin la nk g taman nih..tp jauh siot dr umah aku...
harraz dh menampakkan muka iras2 abgnya dh erk

Naddiea said...

jauh ke hanim??ye la hang dok belah cheras sana kan???

ohh ya ka muka Harraz dh assemble muka Hayyan.hihiih..tp kalo aku dukung org kata muka aku plak.

aiyine said...

comeynyeee!.huhuhu..missnye maksu ain kt dorg

MariaFaizal said...

Dik,
Thanks for your kind wishes about my late step-mom.Really appreciate it.

And, I love your blog's new look! Really rocks!

Both Hayyan & Harraz look very happy with the activities (and so handsome too!), and I love exposing my munhckins to outdoor activities. So much the kids can learn while having lots & lots of fun. Keep up the good work Nad.

And, congratulations on the 80th posting :D

MariaFaizal said...

Sorry typo : 'MUNCHKINS'

Naddiea said...

aiyine,meh turun kl meh.hihih..kalo rindu nanti belikan sumthin yg best2 ek kat london untuk kiddos dua org ni.lalalala...

kak maria,first n foremost sorry for the lost and thanks for the compliment.actually i need to think more than twice before changing the new layout.i afraid that i will lost some features in the previous layout,alhamdulillah everything goes well.

Take care...

Diamilikku said...

hang peknen ka???

lain macam ja tajuk blog hang...
baik hang bgtau aku..jgn duk sembunyi2

Baby Lyana said...

Sone

akak pun rasa cam Naddiea pregnant.. adekah?

Naddiea said...

sone + kak shaf,lawak lawak sungguh..terpedaya rupanya dengan tajuk blog ku itew.hihih...
u ols..still counting sbb mmg nk menambah tp belum masanya lagi.taun depan insyaallah...

kak shaf,meh kite amik baton dr sone ngan kak farah plak.turn kita taun depan.jom chaiyok2.

Baby Lyana said...

kak shaf kampal lambat sket... heheh.. tunggu doktor punya go-signal yer!

Naddiea said...

takpe kak shaf..setahun ada 12 bulan.anytime can do lah..hihihi