Jom main pasir!

Pics taken last month during a family holidays @ Seberang Takir..Kids having fun playing sand at Pantai Teluk Ketapang.

Hayyan sangat enjoy main pasir pantai.Selipar pun dh hilang.

Harraz pun sangat enjoy.Asik tgk pasir macam x pernah tengok.hihiihi..mmg x pernah tgk pun.


Mari main pasir.Si kecik ni main pasir letak atas kepala okeh.Pics x sempat nk amik sbb mama dh kalut buang pasir dr kepala Harraz.Sudah la rambut halus manje.jenuh nk buang pasir.


Emmm ...dah sampai duduk atas pasir ni harus berlemoih okeh.


Hayyan dengan sepupu dr Jitra di hari yg lain.Irfan sangat terpaku tgk laut.Hayyan relaks jer..kampung dia la katakan.Si Hayyan siap ajak Irfan main pasir.Tapi ibu Irfan awal2 lagi dh cakap ehhh jangan ajak dia main pasir.hahaaha...sian anak sedara ku itew.Sudahla susah nk jumpa laut sekali sekala.


Kami lama duduk tepi pantai sampai nk senja dah.Budak2 siap x mo balik sebab seronok sgt.Anyway,mmg sangat fun tapi kami main air sebab ombak kuat.Bahaya dgn budak2 kecik ni.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

DrSam said...

Memang budak-budak kalau main pasir tak sah kalau tak sapu sekali kat atas kepala tu.

Dulu masa zaman student kat KUSZA selalu juga berkhemah di Teluk Ketapang ni. Sekarang entah macamana rupanya ye.

Naddiea said...

DrSam..

teluk ketapang skrg sangat berubah.Mesti terkejut besar lah kalo doc tgk.saya sendiri x balik K.trg 6 bulan macam2 dh berubah.Lane airport dh semakin memanjang ke laut.Laut dah kene tambun berapa lori pun x tau.hihihi...

Mrs SM said...

seronoknya mandi pandai.. syamim suka main pasir jer klu p pantai... klu mandi dia mmg x mau.. dia takut lakut...

Naddiea said...

ooh ya ka sue..mula2 anak2 aku pun takut.lama2 pastu baru la berani sikit2.