Kids enjoy their ride!

Videos taken last 2 months @ mines shopping centre.Boys having fun on dat day especially Hayyan.No more animal ride after this.This was much enjoyable compared to the animal ride.FYI,RM3 for 5 minutes.Okay la tu..nak naik motor lama2 sile beli motor sendiri.hihihi..

video

video

Hayyan was enjoying his first SOLO ride without adik.Nearly bump into another rider.Alhamdulillah he manage to control the machine wisely.

Mama hope he won't ended up to be mat rempit in da future.Nauzubillah...
Ameen...



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 comments:

ietafakyra said...

ish hg ni...tak la dia nak merempit nnt. he'll be gud boy ok...apa la mama nih! babab kang baru tau.

Naddiea said...

hihihi...aku doa la weh....harapan mama sangat besar okeh.Hayyan dh pun kene pesan ngan mama x leh bawak keta laju2 n jangan jadi road bullies.

aramis2177 said...

alololo...syoknya dua org hero nih naik moto nooo....kalau dah hero tu kan....mmg nampak noo ke'hero'an dia......hehehee...
sorry shepah kak farah lama xmasuk sini.....kalau masuk pun xtinggai jejak.....kekonon berpantang lerr sgt kan!huhuhuhu

Diamilikku said...

nadd..first of all...xillion sorry kay...aku bukan tak mai blog hang takpi aku tak tau pasai pa entry baru hang tak kuar...kat side bar aku pun tak tertulis hang update entry...so that's y takdak jejak yang aku tinggalkan....

jgn la marah...ni baru aku nampak entry baru hang..padahai tiap2 hari aku duk bukak blog naaa....

lagi satu..hang jgn duk *imagine" atau pikiaq bukan2....hayyan takdenye nak jadi mat rempit..hang duk pikiaq2 silap2 tukaq jadi doa wehhh...no no no

Naddiea said...

kak farah,lama sungguh x singgah nooo..takpa shepah paham situasi orang berpantang.hihi..tanmbah2 pulak mak ada depan mata.lagi la x buleh berleisure2 mcm biasa.kene dok rehat selalu.

sone,awat jadi lagu tu??aku nampak jer org lain punya updates.huhuhuh..sedih la pulaksss.

lily azliyana @ mama zara said...

rm3 for 5min jek ker. ceh..kedekut tul..mentang2 la diorng tau budak2 sure enjoy naik moto ni, konpemla2 mak ayah budak2 tu snggup byr lebih kan (aik..apsal sibuk psl isu ni plak..haha)

nway, nmpak seronok budak2 tu main.insyaAllah nanti hayyan n harraz dh besar pndai diorng jaga diri..=)

Naddiea said...

Itu la zara..rasa 5 minit tu cam sekejap jek.huhuhu..itu pun budak kecik 2 org ni x mo balik yer..jenuh pujuk macam2 baru nk balik.

aiyine said...

wah..bley mnx tok abah belikan motor kecik satu.heheh