Mama little ones!!

Ingat lagikan entry sebelum ni.Kanak2 kat umah ni sibuk main masa mama n abi cari nama baby.Ingatkan dorang dh x kisahkan mama yg sibuk study majalah PA&MA plus buku2 nama2 bayi Islam.Sekali dua2 datang menyibukkan diri nk tumpang sekaki.Walaupun belum pandai membaca minat tu dh ada.Si Harraz pulak fav dia ialah suka tgk gambar baby dlm mags pastu cium2 banyak kali.Tak tau le nanti cemana bila adik dh keluar nanti.Mau digomolnya adik baby sampai nangis2 kot.hehehe...

Pics kat bawah ni semua masa malam kejadian.Harraz siap bawak satu majalah PA&MA masuk khemah mainan dia n study dlm gelap.Kelakar tgk telatah dia.Selak majalah mcm tau2 je..Sebenarnya dia dok flip pages yg ada gambar baby je pun.


Tekun sungguh Harraz membaca dlm gelap.


Duduk pulak..


Masih mencari gambar2 baby yg comel2..


And the "pengacau" sudah mari.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

Diamilikku said...

hayyan nampak sangat kurus...hang tak bagi dia makan ka??? hahahahahha..jahat kan aku

SYAbAR said...

makanya nanti, harraz yg akan jadi peneman setia dan ambil berat akan adiknya nanti...

aramis2177 said...

alololo...so sweet laa anak2 shepah nih.....so dh ada nama lom baby nih?????kak farah lak yg teruja....hehhee

Naddiea said...

sone,aku bagi makan in fact sgt banyak tp pakcik sorang ni yg sgt picky.makan pilih2 pastu makan sikit.fav dia spagetti carbonara.

kak min,insyaallah..amin.so far mmg dia sgt caring.mama naik mandi n solat pun dia akan temankan sampai sudah.Hayyan x pulak camtu.dia asik melayan kartun jek.tp Harraz is soo caring towards mama.

kak farah,nama dh ada.hehehe...just wait n see yaaa..

ietafakyra said...

cumils dua beradik bermesra. suka kan tgk depa main2. tp bila gaduh2 or berebut2 aku rimas pulak. but nk wat cemana, nama kata budak centu la kan! tk sabaq tunggu nama bby hg... sgt tekun mencari ya mama!! :P

Naddiea said...

ieta,aku pun naik lemas n rimas jugak kalo bergaduh n berebut2 x henggat.huhuu...tggu nooo nama baby nanti.ehehe...

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

jgn la dok ajaq harraz 'membaca' dlm gelap. stgi mata cepat rabun. nti pakat2 berebut nak cium adik pulak.
best pulak tgk khemah tu. hang beli tang mana. rega dia bopa.

Naddiea said...

eza,khemah tu beli kat IKEA.harga x ingat la weh.tp x sampai seratus pun.bila2 hang mai kl pi la beli.anyway,bukan aku ajaq dia baca dlm gelap.dia sendiri pi masuk dlm khemah yg gelap tu.huhuh..kebetulan mmg x pasang lampu kat area situ.tu yg gelap tu.

DrSam said...

cozy betul 'secret den' si Harraz tu. budak-budak memang suka ada space dia sendiri.