The little fingers..

Sleeping beauty princess mbam mbam..

Semalam da whole family pergi visit Tok Su & Tok Uncle yang baru balik dr Mekah.Alhamdulillah both of them are doing fine.Tapi macam biasa yg dihadapi jemaah2 haji ni batuk yang berpanjangan sampai habis musim haji.Dua2 nampak kurus dan batuk x berenti.Kesian pun ada..takpa lah..yang pasti rukun Islam ke-5 dah selamat dilaksanakan.

Kisahnya semalam dapat la buah tangan dr sana.Hasya dapat gelang kristal yg sebenarnya adalah saiz mama.hehehe..lepas tu Untie jan dapat henna tiub.Mama pun cuba pakai kat satu jari n warna not bad.Lepas tu mama saja2 cuba kt jari jemari Hasya yang cute miut tu.Kuku dia jgn ckp la mmg super duper kecik.Dapat letak sikit2 pun jadi la.Suprisingly,warna inai ni mmg terang.Walaupun letak sekejap je sbb Hasya dh mula nk pegang sana sini.Bila basuh tgk2 kuku kecik comel tu dh berwarna inai.Tapi x de la terang sgt sbb pakai x sampai pun 2 minit.Jadi la tu drpd x de kan..hehe..

Anyway,ada ke rupe pengantin kecik??heheheh...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 comments:

DrSam said...

Cewah...little princess pun dah mula berinai...

maya amir said...

bam2 gilerr...geram nak cubit2, nak cium2:)

JALAN REBUNG said...

nad,

lebat betul rambut dia ...baby musim hujan ni kena jaga-jaga la kan ..senang betul demam la ..selsema la ...batuk la ...

Naddiea said...

Doc,mama yg teringin tapi anak yg jadi mangsa.hihih...

maya,kalo dekat dh bagi ko peluk cium segala.tapi jauh la pulak kan..

cik rizal,itu la.abg dia dh demam dh.so far hasya maintain lagi.harap2 x berjangkit lah.kalo demam mmg confirm susut badan tu.

yang jauh di sana said...

aku tak sabar nak tunggu hasya besar...sure hang grooming dia sakan nanti hehehehehehe... :p

MariaFaizal said...

Super duper cute! Definitely.
Geram tengok jari2 baby yg super mungil tu..he he he..

Kisses!!!

Naddiea said...

eeta,mmg pun x sabar nk tggu dia besar.boleh teman mama shopping.heheh..

kak kimi,those fingers semua mungil2 n tecit2.mmg geram sgt!heheh...

Diamilikku said...

alesha pun baru berinai..hehehhehe..suka dia kuku kaler2.....

fham5579 said...

bolatnyaaa pipi dia...

Naddiea said...

sone,aleesha at least dh besaq n tau kaler2 ni.ni hasya mmg pasrah je apa mama nk buat kat dia.hehehheh..

hanim,mmg boolat sgt best bila geget2 pipi dia.