Ballerinas in da making...

 

Tajuk di atas adalah sangat over..konon2 dalam process melatih seorang ballerinas.Tajuk poyo sebab Hasya skrg dh boleh pakai kasut ballerina hasil pemberian Untie Ieta.Tq untie..Hasya skrg dh boleh melawa dgn kasut itu.Sbb Hasya ni lahir dgn saiz yg kecik so amik masa sikit lah nk melaram dgn kasut comey ni.

Gambar2 ni semua x de kene mengena dgn sebarang aktiviti latihan menari ye..sekadar hiasan semata2.Gadis kecil ini masih belum cukup umur untuk berdiri apatah lagi menari.Tapi kita boleh nampak yang Hasya punya bakat untuk menjadi ballerinas berdasarkan gambar2 yg menunjukkan yang Hasya boleh stretch kaki dia di usia yang muda.hehehe...

Gambar2 ini pulak menunjukkan gambar2 sebelum dan selepas tergolek.Bukan salah mama tapi dia terjatuh sendiri.Dengan muka cool yg chubby itu sambil memegang donkey kesukaan,Hasya tetiba tergolek.Nasib baik x jatuh dr sofa.Kalo tak ada yg kene marah sebab tak jaga anak. :p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 comments:

Diamilikku said...

sebab tak jaga anak sambil duk snap picca..memang kena marah ahhh....tiada maaf bagimu...

Naddiea said...

sone,harusssssss lah kene marah kan...sob sob sob..

iEtaFAkyR@ said...

next time hg ikat dia bg duduk kukuh2 skit baru snap pica yer.... hihihihi :D

SM79 said...

ha nasib x jatuh bawah...... comei2

JALAN REBUNG said...

tengok anak nadia teringat pulak kat anak saya

Naddiea said...

ieta,nk ikat mek ni susah sket.dia agak lasak utk baby gurl yg baru 6 mths plus.heheh...

sue,nasib baik sangat..alhamdulillah...

cik rizal,biasa la tu..kebetulan anak kita sebaya gurl plak ni.tgk muka pun macam ada iras2 pulak.ehhee..

yang jauh di sana said...

hahahahaha...lawak sungguh komen sone ngan ieta... :D

MariaFaizal said...

Nad,
Hasya sangat cute & plus pakai ballerinas shoes made her even more adorable!!

Auntie geram tengok sebenar nya..he heh.Mwah 2x

Happy New Year Nad....

Diana said...

kiutnya dia naddddd!!!nnt join kelas ballet kak nisa yer? *wink wink*

Naddiea said...

eeta,depa mmg suka buat lawak wehh..hehe..

kak kimi,those shoes x leh pakai lama sbb she's really growing n booolat.soon da ballerinas shoes will be for display only.hehe..

dd,ooh kak nisa ada join kelas ballet ke???good good..buleh gak nk join kak nisa ni.hehe..