Hayyan is 5 yeayyyyy!!!


Alhamdulillah Hayyan skrg dah berumur 5 tahun.Birthday Hayyan 30hb Jan sebenarnye tapi celebrate awal hari Jumaat lepas sebabnya semalam mama kerja.Kene jaga exam hari ahad.emmm mmg tensen.Lepas tu nk celebrate hari ni pun mama bz kene jaga exam 2 slot,pagi n petang.
Okay cerita pre-celebration besday Hayyan ni bermula pukul 5 petang.hehe...lewat gara2 mama pi makan dgn kawan2 sampai lewat balik opis.Janji dgn teacher pukul 4,lepas tu 4.30 pulak.sudahnya pukul 5.

Budak2 sangat excited tgk kek gambar ben10 tu.Banana Chocolate Cake tu mama order kat Bro Rosdi from My Kuih Story . Kek tu mmg sedap.Budak2 siap ulang ke meja 2 kali.hehehe...Hayyan sebagai tuan rumah asyik datang kat mama bgtau kawan2 dia nk tambah.;D

Tapi kalo tgk kat kek tu macam ada defect sket kan.emm...my mistake x pegang kek betul2 masa dlm kereta sbb kawan mama brek mengejut lalu mama terhempap kek.err..bukan terhempap tapi tertolak kotak kek lalu kek itu pun dh tersopek sikit.huhuhu...itu lah kisah sedih masa besday party aritu.

Gambar x banyak sebab mama sibuk menjaga kek drpd di cuit2 oleh kanak2 nakal yg cari peluang nk cuit gambar Ben10 tu.Kek nampak simple but yet sedap.Due to some problems design x dapat dibuat seperti yang di request.Tapi takpe yang penting tuan punya badan happy sbb dpt makan kek dgn kawan2.

Next birthday will be on June...mama,abi,Harraz & Hasya..kami share bulan yang sama.hehehe..4 biji kek?????no laaaah..owhh plus tok aboh juga sambut birthday bulan june.
 
p/s:nampak muka Harraz yg x puas hati tu??Dia ingat itu kek beday dia.kesian Harraz.Hayyan plak muka blur sbb kawan2 dok berebut2 nk tiup kek n cuit2 kek.Mama pun tumpang pening sama..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

~azue said...

salam.. nad.. camna nk adakan signature tu kat each entry?

lily azliyana @ mama zara said...

happy bday Hayyan!! smoga sentiasa jadik anak n abg yg baik utk adik2 yek..nway, hayyan sorang bday sesat bulan jan ek..lain sume pakat2 bulan jun..heheheh

Rozniza Ali said...

dah besar dah anak bujang dia.... x lama lagi terima menantu la plak.... hehehe...

hepy besday hayyan.... muaah...

p/s: rindu atmosphere IIC le

DrSam said...

Selamat menyambut ulangtahun ke 5 Hayyan. Semoga menjadi anak yang soleh dan mentaati kedua ibubapa.

harap-harap bulan June nanti takde lagi kek-kek yang kemek :)

yang jauh di sana said...

wah...hepi besday hayyan...sikit hari lagi mama mesti bz ngan first day hayyan ke year 1....cepat kan masa berlalu...tak lama lagi besday aku pulak...baru rasa habes kuaq maktab ngeh ngeh ngeh :p

MariaFaizal said...

Happy birthday Hayyan.Semoga menjadi anak yg soleh & berjaya dunia akhirat & make your mommy very happy every second.Ameen..

Handsome looking boy some more! :)

maya amir said...

happy belated b'day..dah beso dah die..kek tu org beso pun geram nengok:)

Naddiea said...

zuraihan,hang masuk website www.mylivesignature.com kt situ buleh buat.pastu nanti hang kena paste html code dlm layout hang.good luck!!!

lily,tq..haah hayyan sorang january boy.yg lain2 share same birth month.hehe..

niza,haah la dh jadi anak bujang dh.nk terima menantu??heeehhe..lambat lagi tu.skolah tinggi2 pastu keje haibat2 baru buleh kawen.hahah...

Doc,insyaallah..hehe...maybe nk beli kek petak la pulak kot.kek bulat ni lebih fragile rasanya.hehe..

eeta,bila besday hang??meh nk nyanyi lagu happy besday.anyway,happy besday ke 23 yer..heheh...

Kak kimi,alhamdulillah..makin besar makin cerdik n responsible.Boleh harap utk jaga adik2.muka boleh la ensem tp gigi rongak.hehe..

maya,kek tu sedap.tp makan banyak2 takut gemuks la weeehh..tp ko takpe kot.ko kurus.jeles aku.huhuh..

cerita dewasa said...

Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot