Harraz dah masuk 5 bulan yeay!!

Emm sebenarnyer Harraz dah masuk 5 bulan masa 5hb aritu.masa tu tetiba mama baru teringat yang hari tu 5hb so automatic Harraz dah bertambah umur sebulan lagi.Alhamdulillah Harraz sihat walaupun dok ada batuk sket2.Pertumbuhan Harraz semakain memberansangkan sebab Harraz sekarang dah semakin expert meniarap.tengah menyusu pun boleh nak meniarap.hehhehhe...

Harraz sekarang pantang dibaringkan mesti nak berpusing.Tengah dok menangis mengamuk2 pun masih ada hati nak meniarap lagi.Satu sifat terbaru Harraz yang mama discover dia suke tengok budak2 besar n kecik.Dia terasa macam kat nurseri kot.Harraz akan tersenyum sorang2 as if orang tengah mengagah dia bila nampak budak2 ada kat sekeliling dia.

Semalam kami satu family pi makan kat satu kedai makanan segera ni.Mcm biasa restoran macam ni la yg ramai budak2.Harraz pun bukan main excited sambil tersengih sorang2 dok tengok sana sini.Abang Hayyan pun x kalah sebab tetiba dok berjoget2 sambil makan ayam goreng nak menunjukkan yang hati tengah girang.hihihiihi..

Emm...apa2 je la budak dua orang ni yang penting anak2 mama and abi sihat tubuh badan,jadi anak2 yang soleh,menjadi anak2 yang bijak pandai dan jadi insan berguna bile besar nanti ,aminnnn...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

aiyine said...

gambaq x clear

Diamilikku said...

nadd...
alesha dah masuk 7 bulan..tak mau merangkak ok..belagak nak jalan terus..
sekarang duk bertatih2 dah...

Naddiea said...

maksu ein,gambaq x clear sbb harraz dok bergerak sana sini.susah nak amik still pic harraz yg cun sebab dia suke bergerak.

sone,biasa la tu.tapi cam pelik kan bile baby x merangkakkan.x pa...pelan2.