Panjat meja makan je kejenyer.

Video ni di ambil masa balik Kuala Terengganu baru2 ni.Macam biasa Harraz memang suka panjat meja makan dan lepas tu Harraz godek apa saja yang ada atas meja.Mama terpaksa terbalikkan kerusi makan supaya dia x dapat panjat meja.Tapi budak kecik ni akal dia sangat banyak ,dia akan pusingkan kerusi dengan susah payah semata2 nk panjat meja.

Sepanjang bulan puasa ni dia akan sama2 menyibuk di meja makan.naik atas kerusi pastu duduk bersila atas meja.hihih...mmg geram tgk akal si kecik ni.Kalo duduk dlm high chair x lama pun sebab mesti nk duduk atas meja jugak.

So layankan aje video Harraz ni.Tp awas!!kepala anda akan teleng sekejap sbb video ni dimainkan secara senget.


video


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 comments:

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

makan makan makan tp x debab2 pun..ni kalau mkn kat luaq ada dia panjat meja cmni x?

Naddiea said...

eza,panjat meja adalah satu kemestian.sebijik perangai abang dia masa umur baya2 ni.Makan kat luar pun sama jugak.Lagi haru kadang2 dia siap baring atas meja makan.huhuhu....marah pun x guna.duduk sat diam2 pastu panjat balik.

Diamilikku said...

nadd..harraz dah nampak muka hayyan dah...cuma tak secerah hayyan ja kan..tapi dah hensem boy dah..dah besar kan...hehehheh...alesha pun sama dowh..suka panjat2..eza hang tunggu la irsa panjat memanjat nanti

lily azliyana @ mama zara said...

huuu..dh smpai atas meja eh. Zara baru terer pnjat kerusi makan. risau gak die naik smpai atas meja plak. bukan pe, tkt gak tgk diorng ni menjat kan. meja makan tu dahla tinggi..huhu..

JALAN REBUNG said...

ni rasa cam ikut perangai mak dia kot ...hehehe

Naddiea said...

sone,ya ka muka macam Hayyan??hihih..macam abi dia ada la.budak2 nk besaq mmg camni la sone.kena dok perati selalu.

mama zara,itu la dia.bukan takat meja makan dia panjat.sofa,tangga,kotak semua yg buleh dipanjat dia akan panjat.hihii.zara nanti esok2 memanjat mesti lily pun pening.hihih...

boss,uishh mana ikut mama dia.ikut abi daaa..opah derang ni dh buat pengesahan dh.

DrSam said...

dimana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi. Abi Harraz suka panjat-panjat juga ni kot :)

Naddiea said...

Doc,ye la tu kot.hihih..