Alhamdulillah...its a good news!

Mama ada khabar gembira yang nak dikongsikan dengan kawan-kawan dan juga saudara mara yang jauh dan dekat.Semoga berita ini mengembirakan semua hendaknya..kalau ada yang terasa tidak suka harap jangan dikhabarkan kepada saya sebab ia akan membuatkan saya sedih..

Anyway,berita gembiranya ialah kami sekeluarga bakal menerima ahli keluarga baru pada awal bulan Julai tahun hadapan.Owhh..bukan ada siapa2 yg kahwin yer..Hayyan n Harraz adalah masih dibawah umur.belum cukup umur utk berkahwin.hihi...tetapi jejaka dua org ini bakal menimang n mengagah baby baru.

Buat masa ini baby dlm perut mama adalah sangat small n tiny ( owhh dua perkataan ini adalah sama maksudnya..cuma nk menunjukan baby adalah masih kecik lagi) .Tp abg Hayyan dh sibuk bertanya bila adik nk keluar dr perut mama.Dah x sabar2 dh Hayyan nk memeriahkan rumah dgn baby baru.X cukup geng nak punggah rumah mama rasa...hihi..

Alhamdulillah kesihatan mama masih tahap bawah kawalan.walaupun rasa pening2 n lalok semacam tp masih boleh berkerja.Nasib baik suami tercinta sangat memahami keadaan isterinya yang pening2 manja ni.Craving??belum lagi yang mengada-ngada.cuma craving yg manja2 dan senang sgt nk dapat.

Apa2 pun diharap semua yang mengenali diri ini akan mendoakan yang terbaik buat kami.Semoga mama n baby selamat melahirkan dan dilahirkan serta sihat sejahtera...Ameen..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

23 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Hee..dah agak dh jejaka berdua tu nak dapat adik..!!..=D

Nway, many2 congratz kak nad..smoga akak n baby br sihat2 belaka k..=p

ietafakyra said...

congrats nadd! berjaya gak hg dalam mengejar impian itu...and lets pray for a girl this round!!! muahsss222...take gud care n rest well beb.

Aleeya said...

tahniah nad................aku jelous....and sangat gumbira dgn khabar nie.......take care...semoga mama dan bb sihat .....

aiyine said...

erkk. congrat!!

Baby Lyana said...

congrats! yeay!
marilah bersama2 ieta berdoa semoga dapat baby girl this round! patutlah haritu ajak kak tinie preggy...rupa2nya dia sudah bau2 nak dpt baby

Naddiea said...

ammoih u olsss cepat betul komennyer yer..hihih

lily,cemana leh agak ni?hihih..tq dik..

ieta,aku ameen hang doa hang tu.semoga dimakbulkan ALLAH swt...

elly,thanks...jangan jeles2.nanti bila dh free sket ko tambah la lagi sorang ekk..

aiyine,kenapa ada erkkk di situ??heppp!

kak shaf,bukan saja ajak kak tini preggy sama2 nk ajak kak shaf sekali pun ni haa..hihih jom2 mehh

Little Flower Pot and Gifts said...

nad!! wah gud news ni :)))
am sooo happy for u!
hopefully ni baby gurl..
baby gurl syok sket nak dress up ni hihi...
anyway, take care of urself ye!!!

leeja said...

Congrate nad for the good news. Aku doakan hang dapat baby girl lak.

Aku pun nk preknen gak but hubby aku tak nak lagi... huwaa..

take care mama...

Diamilikku said...

yeayyyyyyyyyyyyyy...
congrats....
akhirnya terannounce jugak di sini..
am really happy for you dear...take gud care of yourself k...aku pun macam kawan2 yg lain nak doakan hang dapat baby girl pulak....moga dimakbulkan hendaknya

Naddiea said...

suz,tq dear..aku amin kan hope ko tu.ameen..

liza,tq for the prayer..harap2 macam tu la..kenapa hubby hang x nak baby lagi??emm...nanti2 la kot tu..sabaq kay..

sone,doakan aku yer...insyaallah berkat doa kawan2 mana tau aku dapat gurl pulak kan...ameen..

SYAbAR said...

Alhamdulillah.... bertambah rezeki keluargamu Nadd. Moga yag bakal lahir nanti adalah `BABY GIRLS'

d u r a said...

nadd congrats. hang mmg terror gap anak selang 2 tahun. itu cita2 aku dulu tu. tapi jadi 3 tahun laks heheh

Naddiea said...

Kak Syabar..tima kasih atas doa akak..ameen.

Dura,TQ!!weh ya ka hang pun nk 2 taun sekali?kalo x konsep kita mmg sama weh..hiiihhi..

Rozniza Ali said...

wah.. misi berjaya yer n planning baik punyer...

congatulations!!!

wan fatimah wan hussain said...

tahniah akak....join kelab ibu mengandung....hehehe

Naddiea said...

niza,plan gitu la..alhamdulillah..

ima,hiihhihi..tq..tq..sebab nk join ima la ni.

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

looks like i'm the last person to wish u congrate. kalu aku x buka blog aku alamat aku x membaca la blog hampa suma. happy for u shepah!!! take good rest 4 u and good care of the tiny in ur womb.

hasleena said...

Nadd....congrats...kan betul Lia cakp.. Hang boleh kejar Lia...lia pun kalau nak no4. pun lagi 5 thn kot...dah 3 orang hero ni... Didoakan moga dapat girl...

Congrats...bila nak jumpa ni??

Naddiea said...

eza & liya..tq u olsss...

aku doakan korang pulak lepas ni yerh...

Dj Epoi said...

Semua komen kaum Hawa jer kat sini!!!

Bagi Pihak Kaum ADAM...

Bro APAI...
Lu memang HEBAT walaweiiiiii!!!

Naddiea said...

Bro,tq..tq...(on behalf cik suami saya.hihi..)

liyana said...

congratss!!!nnti smpt la yna tgk baby :D

Naddiea said...

lyana,baby keluar early july.bila balik sini?