Kepala ku benjol!

Baru2 ni Hayyan terhantuk kepala kat bucu dinding kat opis mama.Benjol dah makin kurang tp lebam satu line hijau tu masih ketara.Kesian anak manja mama ni.Kisahnya dia main lumba lari dlm school mama dengan anak kawan mama ni.Asalnya nk stop kat dinding la tp salah perkiraan agaknyer tu yang terhantuk kepala.Mama dh cuak semacam dah.Bila balik abi dh bising sebab kepala benjol.Kurang dah kehenseman anakku itew.hahahaha...sungguh perasan!

Hopefully lebam tu akan makin kurang secepat mungkin.Kesian anak mama...iskk..iskk..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

12 comments:

Baby Lyana said...

alahai..ciannya.. dah bawa gi check doktor.. mana lah tahu, ade apa effect ker..

Naddiea said...

kak shaf,nad bawak pi klinik tp due to batuk lelah n not the bruise.Kelam kabut sbb masa tu Hayyan nampak lelah teruk.FYI,masa tu klinik dh nak tutup.Tapi rasanya okay kot sbb yang risaunya kalo anak2 ni lepas jatuh x lama lepas tu muntah.harap2 Hayyan okay n x de apa2 yang akan buat mama risau.huhuhu...

TiNiE said...

takperla shepah..tu baru nama hero!!!

SYAbAR said...

Mata hayyan cukup memikat, orang dah tak pandang kebenjolan tu Naddiea. Handsome anak kau besar nanti ni dik... sure kat sekolah menengah nanti ramai aweks gegirl yang usha

Naddiea said...

kak tinie,itu la hero sorang ni.benjol sana sini.ni adik pun nak ikut jejak abang jugak.meragaih rata tak henggat.

kak syabar,ensem ke kak??comot ade la nadia tgk.kalo ramai aweks usha mama kene monitor lebih neh.hihii....

aiyine said...

loh..siannye hayyan.nnti kene blaja break tym lari.

MariaFaizal said...

Ahhh...Hayyan...kesian handsome boy.But one thing auntie assures you boy, you're still looking good with 'benjol'

Yes dik,akak agree that u have to monitor if Hayyan ada demam or muntah2 after incident. Akak doakan agar tak ada apa2 yg serius.Ameen. Just part & parcel of kids' life (grwoing up).

Kisses to Hayyan & Harraz.

Diamilikku said...

insya allah takde apa nadd...
kalau muntah tu betullah then hang kena cepat2 bawak pi klinik...
hehehhe...nasihat org pandai aku nih kannn

Dj Epoi said...

Walweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiii

Anak laki cam tu lah heheheheheh!!!

Rock steady!!!!!

Naddiea said...

ain,itu break x makan la.kebetulan hayyan masa tu dh overdue tahap kemengantukkan nya itew.haaa paham x?

kak maria,alhamdulillah Hayyan x muntah demam etc.tapikan skrg line lebam tu dh turun ke mata la.quite worry..going to meet paed soon.harap2 x de masalah lain la.amin..

sone,itu le akuu dok tgk part muntah2 je.kalo muntah mmg dh sampai spital dh.

bro epoi,mcm tu la anak2 lelaki.kalo anak pompuan x tau pesen lagu mana pulak dh.hihiih..

Baby Lyana said...

ermm.. takper, pre-caution namanya..si Lyana ni pun dah start buaihh dah.. ngantuk2 pun nak main/membuas sampai tertonggeng dibuatnya..tahan ngantuk tu...nak main punya pasal..

Naddiea said...

kak shaf,itu ler la ni dok precaution apa yg boleh monitor depan mata.yg x nampak kt nursery tu x tau la.