Dinner @ Memori Corner

Hari tu ( x ingat dh bile masa) kami pergi makan dekat Memori Corner next to Leha Kelfood,MRR2.Tempat tu menarik dengan interior yang ala2 makan kat kampung gitew.Tapi food variaties agak tidak best sbb bagi mama pilihannya terhad.Walaupun menu2 nyer agak outstanding tp terhad la.Belek2 menu,patah balik ke muka surat depan,patah balik page belakang masih x tau nk makan apa.haha..cerewet sungguh nak makan mama neh.issshh...Last2 kami end up makan roti bakar ape tah ( dh lupe yerh namanyer sebab dh lama dh),kuey teow nama x ingat n nasik goreng amende tah.

Owhh mama ada tersilap order yerh.Bila roti bakar sampai terus makan tetiba baru teringat ehh aku order lain nape dapat benda lain?bile tanya waiter n tgk kt kertas order rupenyer mama salah tick daaa..emm what a turn off! tapi makan je sampai abis.hahahha..


Ohh anakku tekun menconteng kertas mengorder makanan.Kat situ makan tick menu sendiri yerh.pastu bagi kertas tu kat waiter yang setia menunggu di tepi2 meja.

Wahhh nampak banyak la pulak menunyer..tapi apsal rasa cam sikit jerk?ker mama ni yg terlebih rabun?errrk...

Sabar menunggu makanan.Hayyan mulut dah macam ikan piranna kelaparan.Grrrr...

Masa nak balik.Amboih Harraz riang gembira.Dah kenyang makan itu la rupenyer.



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

SYAbAR said...

nadd,

Ni kes seronok dapat keluar mkn sama keluarga tambah2 abang in good mood kan! Renungan matanya tajam, tu yg buat kau blur salah tanda. Hehehe... lawak dik

Naddiea said...

Adehh kak..terkesima sekejap bile perasan yang nadia dh salah tanda dan salah makan.hahaha...

Yerhhh abang i masa tu mmg good mood.Anak2 meragam pun buleh relaks lagi.sudu garpu melayang pun kira okay lagi.Oh renungan mata tajam yer??yayayayaya....

MariaFaizal said...

Tak per Nad,yg penting sedap w.pun salah order.And one more thing, you get to spend time with your lovely family :D

Baby Lyana said...

sure la bebudak tu happy sebab dapatkeluarga 1 family..salah tick pun takper, janji kenyang :)

TiNiE said...

amboi syok tgk adik ghenyih..
sampai nganga mulut2...
seronok sggh haih..

Naddiea said...

kak maria,alhamdulillah mmg sedap makan kat situ n everyone sangat happy sebab perut kenyang.lalllaaa..

kak shaf,itu la kak salah tick punya pasal terlepas plak nk rasa roti bakar luar biasa ewahh..tapi mmg kenyang walaupun roti bakar biasa2 aje.

Diamilikku said...

ishhh hang sebut bab sudu garfu melayang aku teringat date kita...huhuhuhu..ngan tich meragam..alesha lagi...now aku dah tau pasai pa alesha duk bising2..dia nak peluk cium harraz tapi aku duk kawal kan..hang tgk kemain lagi anak aku tu menggatal...kecik2 dah nak peluk cium anak teruna org...

Naddiea said...

kak tinie,harraz kalo sekali2 senyum memang sampai masuk kategori renyih memanjang.senyuman mahal la katakan.ihhihihi..

sone,ha itu la dia kalo makan kat luaq ngan anak2 kecik.owhh aleesha nk peluk cium harraz ka??laa sian dia.lenkali kita date kat padang la sone,so that depa buleh main guling2 atas padang.date kat kedai makan susah la kan.len kali kita date lagi ekk.

rajawali said...

:)