Harraz main tennis??

Tajuk macam poyo je kan.hahaha...Ini video Harraz tengah main dengan Hayyan.Adik skrg sgt suka main raket tennis mainan ni.Apa yg dia suka buat ngan benda ni ialah dia suka ketuk orang.Selalu jadi mangsa ialah mama n Hayyan.Abi jarang kene ketuk.Emm..nape ekkk??owhh sungguh tidak aci.

video



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

MariaFaizal said...

Boleh asah bakat Harraz nih.Belum tengok backhand lagi, but he has the idea of how to 'operate' with the racket.Abang Hayyan cont' playing with his toys & so focused, hehe...

Go Harraz Go!

Naddiea said...

Kak maria,backhand x tgk lagi kan.silap hari bulan kene smash pulak nanti.Abang Hayyan x heran adik main raket dia sbb dia main toys yang lagi best dr raket yg x seberapa tu.hihihi....

Baby Lyana said...

adoi.. Lyana sekang suka mai hempas2 badan atas katil..cam lawan wrestling pun iyer... sabo ajer la..habih dia hempas badannya yang bam-bam atas orang, atas abang nyanyau..

Naddiea said...

hiihi...kak shaf,baby mmg camtu kot.harraz pun sama.tp dia landing atas perut mama atau abi.best port neh.

TiNiE said...

hahaha..
tecian la kat mama n abg dia..
kena ketuk..
huhu, takpa layankan jerla kenit lagi..sok dah besaq dok ketuk org lagi mau org ketuk dia balik..hehehe

JALAN REBUNG said...

salam nadia ...

bagus ..esok kalau dah jadi cam Nadal tu kan best ..dah la hensem kaya pulak tu ...

Naddiea said...

kak tinie,la ni mmg dok layan la apa yg patut.tunggu la dia besar sket silap hari bulan kene geget ngan mama.

boss,haa itu la dia.nak kene bagi exposure awal2 ni.esok2 dh kaya mama n abi jugak yang senang.hihih...

Diamilikku said...

nadd..mana gambaq kita kat restoran hari tu..kamera hang ja kan..aku tak sempat amik gambaq..huhuhuhu...nak simpan dowhhh....

owhh hang kena ketuk jugak ka..aku ingat aku sorang ja kena ngan alesha..papa dia tak kena ketuk..tapi selalu kena gigit dengan gigi dia yang 4 btg tu

Naddiea said...

sone,ada2 pic tu.hang nk ka??nanti aku bg thru email okeh.aku dok kene ketuk kalo raket tu kat tangan dia.kalo harraz x jumpa raket tu mmg mujur la.