Jom main kat tangga!

Harraz tunjuk skill turun tangga sendiri.Abang Hayyan macam biasa mesti nak kacau adik.
Owhh lupe pulak.Harraz dh pandai jalan.Yeay!!

video



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 comments:

Diamilikku said...

wahhh tukaq layout lagi kawan aku nih...haiyyyaaaaa

SYAbAR said...

1st - nak tanya camna nak letak signature tu dik... akak dah buat tp tak tau nak letak camna

2nd - dah setapak lagi kemajuan si kecil kau, tahniah mama hayyan

3rd - jom teka kat blog akak

Naddiea said...

sone,aku ni cepat boring dengn benda2 yg aku hadap selalu.yeaa..aku hadap blog aku hari2 yerh.itu la sebabnyer...

kak syabar,

1st-saya boleh ajar akak.tp moh kiter berYM yer senang nk bg instructions.

2nd-alhamdulillah Harraz dh boleh jalan.pasni x payah dukung2 lagi dh.adik kene jalan sendiri yer..

3rd- on the way...zassss

SYAbAR said...

nadd,

ym kat opis tak leh access, skype boleh (yasmin azura)

kalau kat rmh, mlm2 jika berkelapangan, akak akan online (yasmin_azura)

Tq dik

Baby Lyana said...

yes! dah bleh jalan ek..tahniah.. huhu..bila lyana bleh jln ni?

TiNiE said...

yeyyyy!!!
dah leh jalan...tahniah wat si kenit n mama dia...

aramis2177 said...

uishhh......mentang2 laa depa boys noo....so main sumer ala2 ganazzzz gitu noo 2 beradik nihhh!!!!hehhehehee.......sakan noooo budak br dapat 'lesen kaki' nih!!!!hehehehehe

Naddiea said...

baby lyana,tq2!!lepas ni turn baby plak okeh...

kak tinie,tima acih!!!

kak farah,depa memang ganas.main ketuk2 kepala ngan toys lagi tu.harraz kene ketuk ngan abang siap bole gelak lagi.mama yg seriau n jerit.dia relaks je.hahaha...

MariaFaizal said...

Alamak dik, tertinggal train dah nih! Sorry I didn't know that you have moved to new url.

P.S:Tangga memang tempat favourite budak2 coz anak2 akak pun mcm tu.Even till now :D

Congratulations handsome boys as you both are having fun & Hayyan is so kind to Harraz.

Naddiea said...

kak Maria,takpe...at least now u r here.da kids now love to play each other since adik is already got the license.Harraz asik nk berjalan jer walaupun masih lesen P.hihihi...