Kids @ Waterpark Bukit Merah

Pics taken masa kat Bukit Merah hari tu.Dah basi citer ni sebenarnyer.Sebab banyak sgt nk upload citer baru sudahnya x upload2 pulak.Ni masa kami mandi manda kat waterpark.Macam2 jenis kolam n slides ada tp satu pun x bule nk cube.Sebabnyer kami membawa anak2 kecil yg belum layak main slides2 seme tu.Kami cume main2 air sambil tolak floaties budak kecik dua orang ni aje la.Abi setakat bule selam2 air yang takat pinggang tu jela.nak lebih x bole la kan sebab kang ada pulak yang nk ikut terjun2 dalam kolam.Sapa lagi kalo bukan Hayyan.Mama sebenar malas nk pergi sebab fikir nk kemas barang etc nk balik kl.FYI,kami ke waterpark masa 2nd day.tiket valid 3 hari utk org2 yg overnight kat situ.

Hayyan yang sangat tak sabar nk masuk kolam.

Testing pelampung kot2 bocor.

Okeh pelampung selamat n x bocor.Jom main air!!

Ini je la aktiviti kitorang lalu dalam terusan air.

Harraz yang tak kurang excitednyer.First time neh masuk kolam main air.Nasib baik budak2 ni tak selsema n batuk.Alhamdulillah...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

MariaFaizal said...

Naddiea,
Those are really beautiful snaps.
And it looks so cooling there.Someday, i wanna ask my hubby to 'bring' me & children there.Thanks dik for sharing these wonderful shots :D

Naddiea said...

Kak,it was just a little shots that i managed to get.i wanna snap a lots of pics but due to the camera is not waterproof then i have to stop taking pics as a precaution.i dont wanna take a risk of camera falling down the pool.hihih..

JALAN REBUNG said...

Salam Mama Blogger,

Bestnye ...tempat tu memang cool ...sempat gi taiping tak ??? ada satu port makan best kat sana Doli kuey teow goreng ....

BOS

Diamilikku said...
This comment has been removed by the author.
Naddiea said...

Bos,saya sempat lalu jek kat taiping tu.Teringin nk pegi makan kat Doli tp bak kate zura lambat tggu food sbb deme masak pakai arang yerh..ohhh saya tidak sanggup menunggu.lain kali la kot tggu anak2 besar dulu.baru senang hati nk makan.

TiNiE said...

shepah!!!
lawanya layout baru...
naperla kaktinie asik miss jer blog shepah ek..ishkk

aiyine said...

bestnye g waterpark.....!
nk pg jgkkk

Naddiea said...
This comment has been removed by the author.
Naddiea said...

Kak tinie,lawa ke layout ni??hihih..tima kasih..
nape asik miss ekk???em sebab kak tine sibuk sgt tu.

aiyine,nanti balik sini meh kite pergi jalan2 ekk.