Ini semua orang punyer...iskk..iskk..iskk..

Owhh tajuk kali ini sangat menyedihkan sebb perkara2 di bawah ni mmg mama nk sangat.Paling nk sangat adalah perkara no 1.perkara no 2 juga sangat diperlukan sekarang sbb lappy mama yang sebelum ni dh rosak.huhuhu...sedih...

Paling sedih sebab dua perkara ini adalah kepunyaan orang lain.Perkara no.1 adalah anak sedara paling baru.Dan baby ini adalah baby GURL.Baby Nur Safiyyah Aqilah adalah cahaya mata kedua abang ipaw den.Umur x sampai seminggu.Fresh from da oven.errrkkk....x patut betul mak ngah baby ni kan.( ini adalah suara org yang jeles)

Muka sebijik abang dia.Sila bayangkan rupa abang dia yerh.1 face = 2 kids.

Perkara no.2 adalah laptop baru adik ipaq yang kehilangan laptop hasil pecah rumah orang2 jahat yang berkeliaran di kawasan umah mak mertua di Batu Gajah sebelum ramadan aritu.Sbb sekrg dia tgh sibuk mencari kerja so laptop adalah sgt penting utk membuat resume.So petang semalam mama n abi bwk adik ipar ni ke kedai komputer.Hasil permerhatian yang tergesa2 n rushing ala2 tak tentu hala dengan budak2 yg tgh meragam,kami telah menapau balik mini notebook HP ini.Warna ada lah pink okeh.sangat ai suka n jeles disitu.Harga adalah sangat berpatutan.patut sbb mini la pulak kan.Org yg suka tgk dvd thru lappy adalah dinasihatkan utk beli external driver yer...x muat dvd driver nk masuk mini HP ni.Lagi satu selain warna pink kegemaran,skin laptop nyer mmg sangat la meletup.mak suke lagi!!!Berat nyer mmg la sgt ringan.Ala2 x perasan pulak bila masa carry laptop comel ni.hahaha....exaggerate di situ.over..over..

Siap dengan lapik meja yang old skool itew.Klasikkk doooh..


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

11 comments:

aiyine said...

laptop yg baru ni ke hilang?

Naddiea said...

ehh x.ni laptop idah yg baru beli semlm.ganti dia punye yg hilang kene curik sebelum puasa aritu.best ain...ringan n sgt cute.murah plk tu.

lily azliyana @ mama zara said...

Hee..mengidam baby girl yerk. tkpe, cpt2 proses next baby. mane tau ade rezki dpt gegirl plak..=p

Naddiea said...

lily,itu la dia...dh 2 boys..nk jugak merasa timang anak perempuan pulak.hihihi..

ietafakyra said...

pap...aku pi skul uitm dulu pun bwk ini lappie tp bukan kaler fink aaa..mmg syiokk n bleh berskype dgn riang ada webcam sekali kan! ekekekek...i loiikkee. usaha tangga jaya pap, insya allah ada rezeki hg nnt.

Diamilikku said...

aku pun nak buat list ahhh..apa yangaku nak..almaklumlah...birthday aku nak dekat dah kan...hahahahha...

nad..cepat2 yerr..usaha tangga kejayaan..aku ngan ita dah sepasang dah...hang kena cepatkan mission untuk dapatkan baby girl....hehehehhe...

JALAN REBUNG said...

salam ...

heheh kalau apai baca lepas tu buat-buat tak paham yg ada org nak laptop baru ...tak tau nak kata yeee

Naddiea said...

ieta,tengah dok usaha tangga kejayaan la ni.doakan aku nooo....

sone,ni antara mission tahun ini la ni.harap2 dapat la achieve targetnya itew..sone,nanti kalo aku tambah lepas ni jangan la pulak hang ngan ieta dok berlumba pulak nk tambah.satgi jadi reja dok beranak tiap taun la pulak.huhu...

boss,ni kira tengah bagi hint mintak lappy baru la ni.harap2 cik apai paham la yerhhh.

Apai said...

Boss, tunggu pembentangan Bajet 2010 :)

DrSam said...

Selamat datang ke dunia ini adik Nur Safiyyah. Baby kecil memang comel.

Laptop isteri saya pun terkantoi bulan puasa baru ni. Bukan kena curi tapi bahana kilat. Sedih je dia. Tunggu bonus hujung tahun ni agaknya untuk cari pengganti.

Naddiea said...

Doc,ye ker???mmg sedih tau bila laptop kesayangan kita rosak.huhu..pastu sapa yg akan beli yang baru??Doc beli kan ke??beli la satu buat suprise mesti wife teruja punye lah..hihih