Small reunion..

Wah tajuk sangat over.Reunion kecil-kecilan je.Tapi sangat la bermakna sbb mmg susah la nk jumpa kawan2 yg baru jumpa sepanjang syawal ni.

Yang pertama,jumpa kawan mama,Niza @ Kuala Trengganu.Kebetulan niza bersalin baby no 2 so kami pun pi jalan2 raya plus tgk baby.Niza ex-opismate mama.Dulu keje kat kolej juga.tp skrg dia dh ke UMT.Walaupun kami boleh kata selalu balik K.Trg tp nk jumpe bukan senang.

Anak2 ku yang x reti dok diam.habis umah niza dengan kuih raya bersepai2 atas lantai.huhuhu...


Yang kedua,jumpa my school senior masa di Sek Men Sultanah Asma.Skrg kak farah tinggal di Jeddah.kak Farah balik beraya so kesempatan diambil utk jumpa.Kebetulan mama ada kirim barang dr sana.Teringin sangat nak jumpa baby Raisha,tp baby x datang sbb tido.Humairah pun x datang.Dapat jumpa kakak faihana saja.Ohh mama sangat jeles tgk k.farah yg maintain kurus itew.Anyway kak farah,tq kpd brader shidi sbb telah membayar bil food kami.Cik suami ai terkejut sbb tgk2 brader shidi dh bayarkan.patutnya kami la belanja tp sudah terbalik kot.tapi takpa nanti bila balik pulak kami belanja okeh.

Faihana malu2..Hayyan pulak yang x malu.Sibuk menunjuk gambar dia kat untie farah.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

13 comments:

JALAN REBUNG said...

salam nad ..

wahwah ..bestnye tengok awak beraya ..kira raya sakan la gitu ..hehehe..kalau citer pasal KT teringat pulak kat air buah gelas besar kat seberang takir ...

Apai said...

Bos, jom la jalan-jalan pi Kuala Terengganu bulan 11 atau 12 nanti. Balik konvoi dengan kami. Boleh pekena air buah gelas besar dan ikan celup tepung kat Pantai Teluk Ketapang :)

ietafakyra said...

bestnye rayerr jumpa kwn2..aku jumpa sone & cik min ja kat loqstaq. tu pun tk dan bergambaq..ces! aku lupa sungguh...hmmm...senang2 mai la raya rumah aku pulak.

Naddiea said...

Boss,okay la raya.sakan tu tidak la..FIL sakit boss.x gamak nk beria-ria.

ieta,insyaallah...hang x buat open house ka???hihi...x pun kita buat open house ala pot luck.what say u???

TiNiE said...

wuih..ada org banjer..
tapi kami p umah farah pekena pulut ngan ikan kering n durian..terangkaaat shepah..hihihi takmalu tul..

Baby Lyana said...

kak shaf jumpa kak farah pun, en shidi yang belanja..... hihi

Naddiea said...

kak tinie,makan pulut ikan kering??wahhh best tu.my favourite tuuu..

kak shaf,ya ka??hihihi...semoga kak farah n bro shidi semakin murah rezeki lepas ni.

anyway,bila la nk jumpa kakak2 ku yang dua orang ni??orang jauh dh jumpa,orang2 dekat kl ni x jumpa2 lagi.

p/s:kak tini,bila nk buat house warming dapuq baru??hihihi..

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

barang apa la yg hang kirim dari jeddah tu agaknya ya..bila la blh jumpa hg pulak

Naddiea said...

eza,ada la satu dua benda aku kirim dr jeddah tu.hihi...haah la eza,bila la nk jumpa hang ni.hang mai kl call la aku.kita jumpa la kat mana.kalo susah sgt kot2 hang rushing.asal jumpa sudah la.

Diamilikku said...

nad...nin msg kat FB aku...cuba hang check kat status aku....

eza..nadd mengrim sesuatu yang glamer...aku tau la..sebab aku tgk dulu sebelum dia tgk..hahahahhaha..

Naddiea said...

sone,ooh hang dh tgk dulu ka???yaaa mmg glamer wehh.satu opis terkejut tgk aku.haha..

MariaFaizal said...

Seronoknya re-union.Byk ceritas tu kalau dah berkumpul balik kan? :D
Sure it was fun & i look fwd to meeting school friends always.
Take care darling!

Naddiea said...

kak maria,mmg best.tp kalo lago ramai ahli2nya mesti lagi meriah n havoc.hiihi...