ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Contest kedua yang mama nk masuk kali ni.Nak mempertaruhkan 2 orang anak teruna mama neh.Harap2 menang la yer...kalo ada rezeki...Insyaallah....

Meh2 jom masuk contest ni.Hadiahnya adalah...LUMAYAN....hihih...

_______________________________________________________________

Buat julung2 kalinya, SMILEYKIDZ ingin menganjurkan

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Hadiah yang ditawarkan adalah:

Pemenang Utama x 1 org:

Outdoor fotografi selama 1 jam

~unlimited shots~

~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~

******************

Pemenang sampingan x 2 org:

Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50


So apa tunggu lagi???

Sertai online contest ini sekarang. :)

Online contest ini di buka dari tarikh:

15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.

Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.

Cara2 penyertaan?

  • Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
  • Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
  • Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
  • Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.
  • Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
  • AMARAN: no link back will be disqualified
  • Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.
  • Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:
Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:
  • Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
  • Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
  • Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
  • Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
  • Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
  • Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
  • Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
  • SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
  • SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
  • Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira
****************************************
Peserta-peserta nya adalah.....

Anak pertama,Muhammad Zarif Hayyan B Fairuz
Umur, 3 tahun 9 bulan





***************************************************
Anak kedua,Muhammad Qayyim Harraz B Fairuz
Umur, 1 tahun 4 bulan






Semoga adalah rezeki kanak2 dua orang ni..Ameen...


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

12 comments:

Baby Lyana said...

ishhh..nak masuk..tp Lyana takde gambar tersenyum..semua gambar ala2 model..pose model memanjang...

Naddiea said...

hihihhi..kak shaf,godek2 komputer mesti jumpe tu.ni pun shepah godek semua folder gambaq2 lama.nasib la ada.

Diamilikku said...

takpun godek2 entry lama..sone pun godek2 gak..hehehhe..chaiyoook chaiyook...jom meramaikan

aiyine said...

hahahha..rajin btol. gudluck lar.

DrSam said...

senyum jangan tak senyum. memang kreatif idea tersebut. good luck untuk semua.

lily azliyana @ mama zara said...

Hee..gud luck for both hero hencem yerk..same2la kite memeriahkan contest. klu dpt menang..rezkiiii....=p

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography

Naddiea said...

ain,masuk contest utk suka2 jer..tgh x de keje mmg la buleh sgt buat benda2 ni.hihih..

Dr Sam,tq for the wish.this is just for fun.

mama zara,good luck juga utk u..

nannoor,Thanks for the review.

d u r a said...

syok tgk hero2 hang pandai posing + senyum. anak dara aku skang ni susah betoi nak amek gambaq apetah lg gambaq senyum.

MariaFaizal said...

Anak-anak teruna Mama are already winners here!!!
Auntie suka tengok senyum manis kedua2 nya..Muwah!!!!

Naddiea said...

Dura,pose ni pun kadang2 jadi kadang2 x.tp hayyan mmg suke sengih bila amik gambaq.harraz susah sket.yg dapat ni pun yg paling nasib baik.hihi...

kak maria,tq untie.yes!they already a winners in mama n abi's heart.if they win its a bonus n rezeki to them.if not bukan rezeki n alhamdulillah..

m@m@ @zie said...

hai nad! masuk contest jugak! kui3x... aku pun joint contest ni gak la.. hehehe.. gud luck to both of us..!